Efter som fågeltillgången i Härjedalen är nästan lika med noll så fick man vända kosan norrut. Ritsem blev nästa anhalt och ett besök hos Lars G Tano. Ritsem är en “avlägsen” krok i vårt avlånga land. Stora Sjöfallet känner många till, men efter det så slutar allmän väg och efter ca 6 mil så kommer man fram till Ritsem. I år så hade vindarna inte kommit från rätt håll så det var brist på snö, men vad gör det! Skidor gick det att åka i alla fall, så ingen fara. Det blev några dagar med fin jakt och många fågelsituationer. En skjutglad Tano fick tillslut ner några fåglar, plus den han körde på med bilen. Lasses vovvar gick som skållade troll över fjället och presenterade mång fina situationer. Mina ville inte ösa på fjället, men efter hemkomsten så visade det sig att Storma hade skurit sig i tassen! Som husse inte upptäckt. Så klantigt när man hade sett blod i snön. Tingla lider nog av sin juvercysta och ska opereras inom snar framtid. Men vi tar nya tag i slutet av februari eller en bit in i mars. Blev några bilder så jag gjorde en lite Reel till Tano och Myrhedens kennel för Instagram. 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åke

    Härligt inlägg därifrån 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.