Nu får man börja längta tillbaka till härliga Mallorca. Hoppa upp på cykeln och rulla ut i på den här fantastiska ön. Platt som en pannkaka men brant som värsta alptoppen bakom nästa krök. Det blir tredje året som vi åker ner. Vi bor som vanligt i Can Picafort på samma hotell. Kan vara farligt att byta, men tanken finns. Som vanligt så måste man vara ute i god tid för att få bästa priset på flygresan ner till Mallis. I år blev det SAS och dom kan behöva lite resenärer med tanke på deras ekonomi. Men nu kan man nog flyga lugnt med nya ägare och inte oroa sig för någon konkurs. Hotellet vi bor på ett fyra stjärnigt hotell som heter EIX Platja Daurada Hotel & Spa. Helt ok men en något högljudd matsal med bra mat. Enkel rum kan behövas om man ska ta med cykeln på rummet, men det finns förvaring för dom på hotellet också. Lägger upp några filmsnuttar så ni kan se hur fint ochhärlig cykling ni blir erbjudna på Mallorca. Platta fina asfalterade vägar och biltrafik som behandlar dej som om du var en kung/drottning. Branta långa backar som man får bekänna färg i. Cap Fermentor är en favorit bland annat. Nu är det bara att slipa formen på Zwift och producera många watt och mil! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.