Nu har snön kommit och målat om vårat landskap. Det  väntas bistra tider både på det ena och det andra sättet. Höga elpriser och dålig pension svikna vallöften och höjda matpriser o.s.v.  Till med för Rådjuren som varken behöver pension eller disel. Dom stackarna får gärna äta våra gamla äpplen som ramlat ner på backen vid vårat äppelträd. Det är bara trevligt att han dom på tomten så förgyller dom dagen i alla fall.

Ett ljus i mörkret är att äntligen så är man på banan igen efter några operationer och infektioner i mitt vänster ben. Ny knäled  är inopererad och en knäskål som delvis är renoverad med en ”plastbit”. Har kunnat börja träna på Zwift igen, så kul! Har fixat till träningsrummet i källaren så nu finns det skivstänger bencurl stor tv för Zwift en Elite Suito trainer.

Försöker köra ett pass varje dag för att kunna komma igång. Upplever att knät blir starkare och starkare för varje gång. Har börjat köra ett pass som heter Build Me Up. Tufft till tusen, man känner att man lever efter varje pass. Men känslan av att ”jag klarade passet” känns skönt. En cykelresa till Mallorca är bokad, så moroten finns där. Så Ride on alla där ute.  

Motion är livsviktigt för hälsan ett bra mående!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.