Tiden går och snart ligger det vit snö på marken. Det då man ska drömma tillbaka på sommaren som varit, och se fram i mot nästa. Min passion för cykling har fått sig ett nytillskott i form av en Mountainbike. Polygon Syncline C5 med Kolfiber ram med Shimano SLX-växlar och foxdämpare 150mm slaglängd. Tänkt att den skulle vara ett kompliment till Bianchin! 

Nu blev det så att en ny värld öppnade sig. Eftersom jag tillbringar långa stunder på Gotland och Fårösund Så blev det självklart att nu skulle alla vägar utforskas. Kyrkvägarna från Bunge Fleringe Har, kanon. Sen så ett par vändor till Fårö, oj vad det finns vägar och stigar där. Vilket paradis att mtb:a på. Man kan cykla runt hela ön på stranden i skogen och ängarna. Korsa ön hit och dit.

Vilket paradis att ha den möjlighet att cykla runt där. Min tur som är på min lilla filmsnutt går från Broa-Hyloviken-sedan efter kusten till Dämba. Sen vidare till Ekeviken sen efter kusten, sen ut mot Lauters raukområde. Vid själva Lauters så vek jag av rätt ut i skogen och kom fram till Butlek. Sen över på ”andra” sidan och efter kusten mot Broa. Finns så mycket som man vill utforska på örn så nu längtar jag dit. Vem vet det kanske blir en ny resa ner till Fårösund.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.