Vad ska man beskriva behovet av att cykla? Den som vet svaret cyklar säker en hel del själv. Det är en viss känsla att trampa iväg och bara tänka på att det är mitt välbefinnande och mitt eget kvitto på att min hälsa blir bättre. Sen så följer det en portion natur och lite upptäcktsfärder. Beroende på vilken sort cykel som man sadlar upp. Nu på höstkanten så är alternativet att använda MTB-biken. Det har blivit lite kylslaget och man kan/behöver inte cykla så fort. Fort på MTB är nog inte det lättaste, men vilken skillnad det är på styrka och kondition i jämförelser  mot race-hojen. Upplever att det krävs mer styrka när jag kör med MTB-biken, sträckorna blir kortare men oj så jobbigt i alla sega backar och mjukt underlag. När man öser på med racehojen så kör man tre gånger så långt men pulsen ligger mycket lägre än på skogsturen. Men det är en fin investering i hälsa. Oavsett vilket man väljer. Sen kan man alltid önska sig en Mallorca resa till våren igen. Ride on

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.