Gotland i mitt hjärta, platsen som jag trivs bäst på. Det blir som ett lugn som infinner sig när båten angör hamnen i  Visby. Sätta sig i bilen och åka av båten, ställa kosan mot väg 148 till Fårösund. Varför trivs man så bra där? Kanske för man är helt ledig från jobb och det dagliga slitet. Att bara vara är kanske nyckeln till välmåendet. Bara ta en kvällspromenad ner till hamnen och titta ut över havet och mot Fårö i skymningen. 

Sen all fantastiska cykelvägar som finns överallt på öjn. Cykla på MTB-cykeln på alla grusvägar som finns. Speciellt dom så kallade kyrkvägar som går mellan kyrkorna. Har en favorit tur som går från Fårösund efter kusten ut mot Norragattet. Sen vidare till Hua  ta grusvägen mot Fleringe  vidare till Bunge ut mot Hutlungs  sen Bungeviken och hem sen till Fårösund. Eller en tur på landsvägscykeln runt Fårö, fika vid Sylvis döttrar en kreps hos Kutens. Man får inte glömma att ta med kameran för överallt finns det vackra vyer att föreviga. Snart dags igen!

 

Lämna ett svar