Dagarna går och det verkar som det inte vill bli någon riktig vinter. Men efter några dagar med minusgrader så börjar suget efter att åka långfärdsskridskor.Att glida fram på en islagd sjö och titta ner på botten medans man skrinnar fram är en härlig känsla. Men man måste även ha i beräkningen att det kan vara dålig is. Utrustning för ett ofrivilligt bad är att rekomendera eller rent av livsviktigt. På en tur så är alltid isdubbarna med. En ryggsäck med en påse som är vattentätt med en uppsättning kläder, ifall! Lina som är viktig om någon går igenom is så man kan kasta och dra upp personen ur plurret.

Dagens tur var på Sundsjön upp mot Österström tillsammans med Ander L. Tyvärr hade det kommit lite snö under natten, men det var helt ok. Bullens pilsnerkorv finns alltid med. En delikatess att tillaga över öppen eld ute i naturen. Livs njutning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.