Gotland 

 

Har sen barnsben har jag alltid varit på min mammas underbara ö, Gotland. Det är som generna har gute blod i ådrorna och längtan att alltid komma till öjn. Undra hur många gånger man åkt med färjan från Nynäshamn till Visby, jag det vet nog bara gudarna. Efter en guppig färd över havet kan man blickar upp mot Visby S:ta Maria domkyrka då vet man att nu är det nära. 

 

Gotlandsabstinensen kan komma alla dagar året om, vinter som sommar. Det är alltid lika vackert på öjn. Ratta iväg på 148 mot Fårösund och veta att snart är man där, det är en speciell känsla. På Stenbrottsvägen ligger det gamla vita huset med det stora kastanjeträdet. 

 

Det är alltid lika härligt att åka runt till alla mina special ställen som man besöker år från år. Min kamera är för det mesta med mig och nu kära besökare så får ni se min del av Gotland genom min kamera.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.