Vad gör man om solen skiner en dag i Maj? Nu glömde vi bort att det är coronatider så istället för att vara på Gotland blir det Fjällen. Till vårat paradis i Vemdalen, och här är det ingen vår vill jag lova. Vädret har varit bedrövligt hela våren, kallt och djäkligt. Men plötsligt händer det! Solen kom med värme och fina vindar.

Perfekt för en eller två dagar på fjället. Skidföret var perfekt och känsla av att nu hade den femte årstiden kommit. Skidorna glider fint och kilometer efter kilometer läggs till. Otroligt så varmt och skönt. Läge för att göra en solgrop och mysa till lite. I ryggan finns det en kall Corona bara för…

Sen en lite filmsnutt får April då även solen lyste då. Peter och hans setter hittade några ripor och visade ett fint fågelarbet som jag fick med på film. Så här är det när det är som bäst.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.