Hur ska man motivera sig när en dröm gick i krasch? Har drömt om att få som den sanna solskenscyklisten få glida fram under vajande palmer och känna värmen i fartvinden. Redan i september beställdes flyg och hotell på Mallorca.
Där fanns förstås moroten till alla svetttårar nere i grottan. Japp så gick det med den saken i ett nafs!

Tog mig i kragen och efter en skidtur med hunden så tog man och gjorde slag i saken. In i kaklet eller dom dubbla cykelbyxorna och fyra lager tröjor och på den nyinköpta cykeln.

Ut i blåsten och dom 2 grader som var på plussidan.  Stannade efter någon mil till vid Galtströms kyrka och hoppades på att han där uppe skulle bönhöra mig och pusta ut så det blev lite lugnare. Kämpade och slet och klara av hela fyra mil till slut. Tur man är en glad pensionär, ibland!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.