😢Man vet att en vacker dag så ska man fatta ett beslut som är så tungt och smärtsamt. Den dagen kom för ett par dagar sedan. Vår älskade Myrhedens Kvittra orkade inte längre. Efter att ha fått springa på fjället dagen innan när jag åkte skidor så var vi tillbaka i hemmets lugna vrå.
En hjärnblödning i lillhjärnan gjorde så att hon inte hade kontroll på sin kropp. Så sorgligt. Kvittra var en sådan klok hund och in positivitetsspridare, älskade alla. Till och med våra igelkottar på Fårösund kunde dela matskål med Kvittra.
Hon lärde sig så många saker och så många ord. Inkallning med ”Vill du ha ost?” och visste vad fredagsmys betydde. Kunde öppna alla dörrar oavsett hur man vände handtagen. Hon var en riktig prinsessa, vår Kvittra. Så många mil vi gått tillsammans och så många dagar vi jagat. Vi saknar dig så mycket, Kvittra.❤️❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.