• Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Jakt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Ännu en dag i skogen

Tingla och jag fick en trevlig tur uti stora skogen! Mycket fåglar var det i terrängen men dom var inte det minsta samarbetsvilliga. Samanlagt hade vi ”tror” jag 7 eller 8 fågelarbeten. Men som sagt lövfällningen har börjat och dom vill inte vara med. Dom trycker bra för hunden, men när man är typ 50 meter ifrån så tar dom till vingar.  Tingla skötte sig bra förutom första fågeljobbet då vi klev ur bilen och gick 20 meter så stog fröken snyggt och prydligt med hög nos! Iträdet satt en orre som sa haj svejs och drog, Tingla med. Men hon anade att det var inte så bra att göra så. Sedan så fungerade allt igen och vi travade på, och fåglarna sa hej då och försvann i fjärran.

Bilderna är klickbara!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.