Äntligen har jag hittat min identitet! 
Jag är en cykelnjutare. Bryr mig inte om tider hastighet eller watt. Rullar bara på efter vägarna och gör som tjuren Ferdinand gör, insuper alla dofter. Nyfiket så åker jag in på den där vägen som jag inte vet var den leder. Hittar guldkorn här och där, fast hjärtat slår några rejäla volter mellan varven (typ idag). Men har upptäckt en annan sida trots identiteten som cykelnjutare. Prylnisse! Det var så mycket prat om cykeldatorer, men vem bryr sig! Trodde jag.

Nu sitter eller står jag här med en ny Yahoo Element Bolt monterad och klar för användning. Trots att vädret med blåst och molnigt inte gav dem förutsättningarna som krävs av en som mig så bar det iväg på cykeln.

Den visade allt hur jag mår och hur jag cyklade. Till och med när älsklingen ringde, då blinkade det och ringde på apparaten fram vid styret. Det blinkade till och med när hjärtat gick i topp uppför Lövsättbacken. När det blinkar rött ska man stanna då? Det gjorde inte jag. Oroväckande utveckling det här! I periferin så svävar det wattpedaler och ny cykel, huuuuva. Cyklingen gick tungt åt ena hållet, men åt andra så var det SM-klass på farten, tack blåsten på15m/sek. Ha de gott där ute

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.