Phantom 3 pro

Då har man för första gången testat en drönare! Sjukt rolig måste jag säga. Det gav en ny dimension på det här med fotografering och video. Helt plötsligt har man fått nya bildvinklar och ett annat perspektiv. Det var relativt lätt att flyga den , men oj vad snabbt den flög. Blev en liten krock in i Åkes skoter och två propellrar gick åt fanders. Sen var det där med att film och ta kort och det var inte det lättaste. Speciellt inte när man ska följa någon och videofilma. Skulle vara bra och ha gps följning på motivet det skulle underlätta mycket. Men oj vad man blir sugen på att skaffa en. Håller just på att försöka få till och redigera en film på den första flygningen. Den blir förhoppningsvis klar i morgon för beskådande.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åke

    Ha ha!!! Jo det kan gå en o annan propeller… smällar man får ta här i livet 🤗 Nu har jag köpt fler proppellrar 👍 Tack för all sponsring.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.